Om oss bakom Fyratimmarskroppen

 
 

Fyratimmarskroppen med Olle och JennyVi hade fått nog av vår övervikt redan ett år innan vi hittade Ferriss bok. Vi kämpade med stress, dålig motivation och sötsug och inbillade oss att om vi bara tränade hårt så skulle kilona rasa men inget hände trots att vi tränade duktigt. Vi var frustrerade, desillusionerade och ledsna på oss själva och på varandra. När vi till slut hittade Ferriss bok och började med bodyhacking så fick vi resultat direkt och gick ner all vår övervikt. Under hela tiden var vi mätta och belåtna, slapp ha sötsug, tränade inte särskilt mycket och festade loss en dag i veckan. Hemligheten med bodyhacking var att vi lärde oss att endast följa de regler som gav resultat och strunta i resten.

Grundtanken i bodyhacking är densamma som gäller för experimentering inom vilket område som helst: om det du gör inte fungerar - prova något nytt. Det spelar ingen roll vad det står i reglerna eller vad som fungerar för andra. Om det inte fungerar ; gör något nytt. Med den nya attityden kan du börja se på din situation utan att fastna i bortförklaringar, förnekelse, maktlöshet eller hopplöshet. Du behöver inte längre känna dig ”dålig” för att du är överviktig. Du kan istället hitta något nytt som du är villig att prova på.

 

Olle

Olle är magisterstuderande i medicinsk vetenskap vid Uppsala universitet samt har en kandidatexamen i teoretisk filosofi, vetenskapsteori, logik och matematik. Han har även 12 års erfarenhet som gyminstruktör och spinningledare i Friskis och Svettis. Han har varit aktiv inom triathlon och långdistanslöpning. Till vardags arbetar han med fjärranalys och omvärldsbevakning..

Olle Före och efterbilder

 

Jenny

Jenny arbetar med personlig utveckling och förändringsarbete som coach. Hon är ICF-certifierad på PCC nivå och arbetar även som coachlärare. Hon har 10 års erfarenhet av att stödja människor med olika typer av ätstörningar och har parallellt arbetat med sin egen relation till ätande.

Jenny före och efterbilder

 

Viktkurvor nedan: Olle (svart) och Jenny (grönt). Innan dieten vägde Olle 95 och Jenny 83 kg. Vi köpte en våg efter några veckor, därför syns inte de första veckorna i diagrammet. Aug-sep 2011 började vi experimentera med färre maträtter (se ”Smala tips” sid 41) och bröt en platå . Olle gick ner 30 kg på nio månader . Jenny gick ner 20 kilo på ett år.

 


 

Viktcoaching

Har du bestämt dig för att skapa en smal livsstil och vill ha vägledning och pepp?

Läs mer om viktcoaching!

Vår bok är ute nu!

Fyratimmarskroppen

Läs mer om vår resa ner i vikt i vår bok. Denna bok är sprängfull av inspiration, vetenskapliga rön och våra egna erfarenheter kring viktminskning och bygger vidare på Timothy Ferriss bok ”4-timmarskroppen”. Läs denna bok fristående eller som ett komplement till Ferriss bok.
Vi har lyckats, nu vill vi att du ska lyckas!

Köp den på Bokus eller Adlibris eller i vanliga bokhandeln.

"Knäck koden - gå ner i vikt : din guide till 4-timmarskroppen" av Jenny Axelsson och Olle Furberg

ISBN10: 9174377671
ISBN13: 9789174377675


 

Bloggar

  • Kroppspositivism – ett sätt att må bra idag onsdag 14 juni, 2017

    Så levde de lyckliga i alla sina dagar …  Jag har alltid undrat vad som händer efter att prinsessan fått sin prins då de, som det sägs, ska leva lyckliga i alla sina dagar. Vi lär oss tidigt att vi … Läs mer

  • Misstag betyder inte hopplöshet fredag 24 februari, 2017

    ”Jag tog ett snedsteg förra veckan, jag åt bröd till frukost och sedan lite annat som inte var planerat. Jag gjorde det medvetet och med sans och dagen efter var jag tillbaka på banan igen utan att känna frustration, skam och hopplöshet, utan … Läs mer

  • Tillskott för viktnedgång – funkar det? fredag 23 december, 2016

    I grund och botten handlar viktnedgång om att äta mindre kalorier än man förbrukar och på så sätt få ett energiunderkott. Det finns många alternativa vägar dit varav de populäraste är diet, träning och tillskott. Jag tänkte här bara lite … Läs mer

 

 

Free Dreamweaver Templates | Cheap Web Hosting